Contact

Contact


 • Heeft u vragen? Neem contact op met behulp van het contactformulier hieronderaan de rechterzijde of stuur direct een mail naar ons info adres.
 • EetcafĂ© ’t Havengat
 • Haven 64
 • 1131 ES Volendam
 • 0299 363476
 • info@havengat.nl  *Velden zijn verplicht

  Mogelijkheden


  In samenwerking met het naast gelegen cafĂ© ’t Gat van Nederland kunnen wij groepen tot wel 300 personen een prachtige dag bezorgen.
  Heeft u een gelegenheid in gedachte en wilt u vrijblijvend weten wat ’t Havengat daarin kan betekenen? Reserveer dan snel een tafel, arrangement of een van onze vele mogelijkheden via de reserveringspagina.

  Parkeren


  Parkeren in Volendam kunt u het beste op de volgende locaties:

  art hotel Spaander

  Wanneer u vanaf het einde van de Julianaweg nabij Veerman Wooncentrum de dijk via het Noordeinde oprijdt met uw auto kunt u de dijk vervolgen richting ’t Havengat. Hier geven wij u de mogelijkheid om op de Volendamse dijk op steenworp van ’t Havengat veilig en betaald te parkeren. Deze ruime parkeerplaats is gesitueerd achter art hotel Spaander.

  Let op:
  Vanaf 1 april tot 1 november 2015 treedt het gemeentelijke verkeersregelingssysteem in werking, vanaf 11.00 uur tot 23.00 uur. Vanaf 11.00 uur kunt u op het hele en het halve uur gedurende 10 minuten bij art hotel Spaander afrijden en om kwart over en kwart voor vanaf het Noordeinde gedurende 10 minuten oprijden.

  Marinapark/ Parallelweg

  Als u Volendam inrijdt ziet u na de 1ste rotonde rechts het Marinapark van de Roompot. U mag hier uw auto gratis parkeren. U kunt ook de Julianaweg vervolgen richting centrum en bij de 2de rotonde rechtdoor en daarna 2de straat rechts dit is de Parallelweg 1131 DM postcode nummer voor uw navigatie, hier is een groot nieuw parkeerterrein waar u ook gratis uw auto kunt parkeren. U bent 5 minuten lopen van de Haven af.

  Havenhof

  Midden in het centrum van Volendam bevindt zich Winkelcentrum Havenhof. Dit winkelcentrum beschikt over een ondergrondse parkeergarage waar u betaald en veilig kunt parkeren en waar u op steenworp afstand van de dijk bent.

  Openbaar vervoer

  U neemt bij het Centraal Station aan de IJzijde de bus van E.B.S. naar Volendam. Elke 15 minuten vertrekt er een bus naar Volendam. U kunt in de bus een kaartje kopen of reizen met uw O.V. Chip. Meer info en vertrektijden: http://www.ebs-ov.nl